Olivia (Inkoper)

Olivia heeft een HBO-opleiding in Logistiek afgerond en heeft meer dan 25 jaar ervaring als Planner binnen de Supply Chain en Logistiek. Ze heeft functies bekleed als Productieplanner, Material Planner en Transport Planner. In deze functies was Olivia verantwoordelijk voor het plannen van productielijnen, het opstellen van forecasts uit data-analyses, voorraadbeheer, planning van materialen, inkoop van goederen, onderhandelen met leveranciers, het plannen van transport met externe transporteurs en het optimaliseren van processen. Zoals bij een vorige werkgever waar Olivia de transportkosten heeft weten te verlagen met een vermindering van € 400,- per auto, dit ging ongeveer om 30 auto’s per maand. Olivia heeft dit bereikt door het monitoren en analyseren van het transport, gevolgd door onderhandelingen met de transporteurs. Daarnaast heeft Olivia ook ervaring met leidinggevende taken als Team Manager Logistiek, waar ze verantwoordelijk was voor een team van 40 mensen. De reisafstand naar Olivia’s huidige werk is ongunstig en de werkzaamheden stoppen. Om deze reden is Olivia op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis en binnen de Supply Chain.

Olivia gaat gestructureerd en gedisciplineerd te werk gaat. Ze komt haar afspraken na en werkt volgens een realistische planning om al haar dagelijkse taken uit te voeren. Als er ruimte is, neemt Olivia graag het initiatief om collega’s te ondersteunen en nieuwe mogelijkheden in processen te ontdekken. Verder heeft Olivia een proactieve houding en ze werkt hard om resultaten te behalen. Ze is optimistische en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat haar een fijne collega maakt om mee samen te werken. 

Olivia is per 1 maart beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van de huidige en toekomstige voorraadbehoeften; 
  • Orders plaatsen op basis van de forecast;
  • Verantwoordelijk voor de communicatie en orders van de leveranciers uit de Verenigde Staten; 
  • De levertijden, capaciteit en kwaliteit van ingekochte materialen communiceren met leveranciers; 
  • Data analyseren en hieruit een forecast maken; 
  • Inkomende goederen tracken en tracen.

Functie

Inkoper

Leeftijd

50

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Microsoft Office, Exact, Oracle, SLIM4

Computervaardigheden

Microsoft Office